Ads by Google Ads by Google

E te fia POKA?

NA'O LE $2.00

Ua fia alu nei le isi a’u tama na e tafao i le 'bar' i le po o le Aso Faraile, e leaga ua ma'i lana uo, fai atu loa lana uo i ai ia Iosefa, "Va’ai a e alu, tago lea e tu'u i lalo i lou totigi le tele o lau tupe, ae ‘ave ane na o le $2.00 i totonu i le taga o lou ofuvae."

Ia uafai uma le mea na fa'atonu atu e lana tama lea o Oliva, tu'u i lalo o lona totini le tupe atoa, ae ave na o le $2.00 tu'u i totonu o lana taga.

Alu nei le tafaoga a le tama o Iosefa i le RSA, uma le evaga sau i le auala e fa'atali ai sana ta'avale, ae te'i ua osafa'i e le isi to’alua ma la fetagofi i totonu o le taga o le ofu vae, na o le $2.00 tala sa i ai.

"Fai mai le tama leaga lea, "sole ua mao fasi oe fa'apea lava se isi ai se tele o au tupe ali'i, ae matua leai lava sau tupe ali'i."

Fai atu Iosefa, "Sole va’ai lava I le mea na alai ona lua fasia a’u, o le nei lava mea o le tupe ae fasi ai fua tagata." fai atu le tama leaga lea, "E leaga e leai ma se tupe i totonu o lau taga….." fai atu i ai Iosefa, "Ae e a lea $200.00 e i lalo o lou totini…" e le'i uma mai le ‘upu lea a Iosefa, ae le iloa ma se mea.

O I AI LAU MAIL?

Na ou alu atu i Niusila e tafao ai, na fa'atali mai a'u e lo'u uso matua i Aukilani mo si ona to'alua e fai o le fa'alavelavea ae o le fiapoto ia o lenei Tonga.

O aso uma lava ou te va’ao e alu le fafine i luma i le la pusa meli e asi po o i ai se meli.

Ia aso uma lava a leai se meli, ia ua nofo le fafine ua ato le tapuni o le pusa meli, ua ita fo'i le fafine ina ua leai se meli.

O'u fa'alogo atu i le tomumu o le fafine Tonga lea, "E fai mai so'o i lenei Computer ua i I ai le meli ae lea e leai se meli!

O'u fai atu loa i ai, " O le meli lena e i totonu o lau computer ae le'o fai mai e te alu i va’ai lau pusa meli….VALEA LOU TONGA….E FA'APEA LAVA A’U IA O LO’U USO E FA’AVALEVALEA AE O LEA E SILI ATU AI OE….!!!.